СЕРВИЗ НА БАТЕРИИ
     Що е батерия за лаптоп
     Диагностика на батерия
     Цени за регенерация
СЕРВИЗ НА ЛАПТОПИ
     Диагностика на лаптоп
     Що е Ребоулинг
     Всички наши услуги
ВТОРА УПОТРЕБА
     Употребявани лаптопи
     Части за лаптопи
 
 
 Цени за регенерация
   На пазара се предлагат два типа батерии. Едните са тъй наречените заместителни, които се прозвеждат от много китайски компания, но обикновено са с нискокачествени елементи за да се постигне ниска цена и са доста кратък живот. Другите батерии са оригиналните батерии, които все по-трудно се намират. Те са с много високо качество, обикновено с висока цена и единственият им недостатък е, че понякога за произведени преди доста време.
   Възстановяването на батерия на преносимия компютър е операция, която включва замяна на всички клетки в батерията с нови от най-висок клас А (от скласа на оригиналните батерии или дори по-висок) и препрограмиране на електрониката й, ако това е възможно. Ако това може да бъде направено, тогава батерията е с характеристиките на една оригинална и абсолютно нова батерия и няма нищо общо с евтините заместителни батерии, кото се продават на пазара. На практика ние се явяваме производители на нови батерии, произведени към днешна дата с елементи от най-висок клас. Затова се надяваме да не очаквате ниски цени на всичко, което правим, но задължително трябва да очаквате високо качество. Гаранцията, която предлагаме е 12 месеца. Елементите, с които работим са два вида: Единия вид са SAMSUNG и са произведени в КОРЕЯ като капацитетът на всеки елемент е 2500mAh, а втория вид са PANASONIC и са произведени в ЯПОНИЯ и са най-висококапацитивните познати в този клас и са с капацитет 3500mAh. И двата типа елементи са далеч по-висок клас от масовите стандартни елементи в тъй заместителните батерии та дори и от оригиналните варианти.
   Цените по-долу могат да претърпят корекции, когато установим точните параметри на батерията след оглед при нас. Ако капацитетът надхвърля указаните по-долу тогава трябва да ни се обадите за да получите цена за регенерация на вашата батерия. В раздела "Батерии за лаптопи" можете да намерите по-точни цени за регенерацията точно на вашата батерия:

Напрежение

(върху батерията)

Капацитет

(върху батерията)

Цена
10.8 V - 11.1 V
от 1200mAh до 2600mAh
елементи Samsung - 70 лв.
елементи Panasonic - 100 лв.
от 2700mAh до 5200mAh
елементи Samsung - 105 лв.
елементи Panasonic - 135 лв.
от 5300mAh до 7800mAh
елементи Samsung - 145 лв.
елементи Panasonic - 175 лв.
14.4 V - 14.8 V
от 1200mAh до 2600mAh
елементи Samsung - 80 лв.
елементи Panasonic - 120 лв.
от 2700mAh до 5200mAh
елементи Samsung - 125 лв.
елементи Panasonic - 170 лв.
от 5300mAh до 7800mAh
елементи Samsung - 180 лв.
елементи Panasonic - 230 лв.
 
 

Copyright © 2008-2021 www.SmartBattery.eu, IE10, Chrome, FF, Opera and Safari съвместим